Трендови 2018: огледалце, огледалце … на ноктитеМинатата година козметичката индустрија не изненади со еден водечки тренд – оној на металниот отсјај.


Денес можете да ги користите или лаковите за нокти, или добро познатите лепенки. Ако користите лепенки, нанесете еден слој основа и потоа завиткајте ги ноктите со налепници.

Оформете по должината и отстранете го непотребниот дел. Израмнете ја површината, за да се отстранат секакви меурчиња или нерамнини.