Тоше ја препеал песната „Штом сакаш“ од Каролина Гочева! Слушнете ја неговата маестрална изведбаНа една од српските радио станици премиерно беше пуштена маестралната изведба на евергринот „Штом сакаш“ на Каролина Гочева, а во изведба на легендарниот Тоше Проески.


Предлагаме да ја слушнете на следната страна:

Страни: 1 2