Тој почина на респиратор 10 минути пред раѓањето на неговата ќерка, а бебето направи нешто неверојатноТој не може да сфати дали е случајно или не.


Невакциниран маж од Флорида почина откако се зарази со вирусот СОВИД-19 само неколку минути пред да се породи неговата ќерка Кајли Дин (21), пишува thenewsgo.

Набргу по породувањето, синот на Кајл направил нешто што ја натерала да се здрви и ја натерала да се запраша дали сето тоа е само случајност или навистина имало реинкарнација.


Кога бев мала, татко ми секогаш ми покажуваше знак со раце во форма на срце, дека ме сака. Мојот син, неколку дена по раѓањето, се чини дека го прави истиот знак со рацете. Ги поврзува секој ден и ме гледа. Не знам дали е тоа можно, никогаш не верував во реинкарнација, но ова ми е многу чудно – вели Кајли Дин.

Четириесетгодишниот Шејн Онил одби да се вакцинира во текот на 2021 година. И покрај фактот што дозна дека неговата ќерка е бремена, тој продолжи да ја посетува, убедувајќи ја дека се за коронавирусот е најчестата лага и заговор против човештвото.


Продолжува на следната страна

Страни: 1 2