Тој ја одгледал како да е негова ќерка! Еве како години подоцна таа му заблагодарила


Кристин Расел одлучи да се заблагодарам на нејзиниот очув за се што има направено за неа!

Кога нејзината мајка го сретнала, тој веднаш сфатил дека тие се еден за друг. Со оглед на тоа што немале пари за свадба, Дејв го продава своето милениче, автомобил марка Порше 914 од 1973 година. Во ниту еден момент не се покајал. Тој ја сака нејзината мајка, а Кристин ја одгледал како негова ќерка., И тој ја сака …