Тина Тарнер ќе се мажи на 73 годиниПознатата пејачка Tina Turner во втор пат ќе застане на лудиот камен – таа се мажи на 73 година и тоа за 17 години помладиот германец Erwina Bacha, со кого е во врска веќе 27 години.
Свадбената церемонија ќе се одржи покрај езерото во Цирих, каде пејачката поседува луксузна вила. Инаку, Тина и Ервин се запознале во 1986 година во Германија, кога Тина била на турнеја, а Ервин бил директор на дискографската куќа EMI. Во последните неколку години, Ервин неколку пати ја запросуваше Тина, но се до денес таа го одбиваше, со образложение дека за време на нејзиниот прв брак со Ike Turner, таа била злоставувана – факт кој е познат шитум светот.
Никогаш не е доцна, честитаме!