Тие се вистински господари: Трите хороскопски знаци кои флертуваат најумешноДевица – Девицата може да делува невино, но тивките води се најдлабоки и тие ве привлекуваат со својата навидум смиреност и нежност и со вистинска финеса.

Лав – Лавовите се вистински оган што се однесува до флертувањето. Тие секогаш знаат што да кажат и не се двоумат кон својата цел и знаат што сакаат. Тешко е да се одолее на харизмата на лавот.

Страни: 1 2