Тие се креативни умови со големи срца, но често остануваат неразбрани од околните – Ќе погодите ли за кој хороскопски знак се работи?7. Тој не може да лаже


Човекот Водолија кажува право во очите сè што мисли и како целина не може да го прикрива својот ум, не умее да се преправа, не владее со лицемерие. Овие работи едноставно не се дел од неговиот карактер. Лагата го прави да се чувствува лошо и директно го вознемирува.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9