Тие се креативни умови со големи срца, но често остануваат неразбрани од околните – Ќе погодите ли за кој хороскопски знак се работи?6. Тој е многу ранлив


Причината е дека овој знак е некако повеќе духовен. Тој е позитивен по природа и негативноста навистина го дави.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9