Тие се креативни умови со големи срца, но често остануваат неразбрани од околните – Ќе погодите ли за кој хороскопски знак се работи?5. Тој ги цени малите нешта


Човекот Водолија има очи за малите нешта и малите убавини во животот. Тој го гледа сето прекрасно во природата и околната средина. Тој е боем кој сака мир, љубов, здравје и среќа.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9