Тие се креативни умови со големи срца, но често остануваат неразбрани од околните – Ќе погодите ли за кој хороскопски знак се работи?4. Тој е многу подвижен


Водолијата секогаш е во движење, постојано работат и се во потрага на следната голема мисија во животот. Тие имаат поинакво разбирање за светот во споредба со другите знаци во зодијакот. Тие го сметаат светот за убаво место, животот за нив е подарок. Тие не сакаат да губат ни еден момент од него, што често е заморно за нивните блиски.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9