Тие се креативни умови со големи срца, но често остануваат неразбрани од околните – Ќе погодите ли за кој хороскопски знак се работи?3. Тој сонува премногу

Нема ништо лошо во соништата, кога тие се релативно реални. Проблемот на луѓето од овој знак е дека тие често бленуват за невозможни нешта како да патуваат до Месечината, да го променат светот, да ја обноват вербата во човештвото. Така тие понекогаш изгледаат глупави, недозрели и екзалтирани во очите на околните, а не се такви.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9