Тие се креативни умови со големи срца, но често остануваат неразбрани од околните – Ќе погодите ли за кој хороскопски знак се работи?2. Тој е на принципот или нешто или ништо


Кога една Водолија пушти некого во срцето, тој сака или се или ништо. Човекот Водолија верува во теоријата за сродните души и кога смета дека ја открил својата, тој сака да сподели апсолутно сè во животот со неа.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9