Тие се креативни умови со големи срца, но често остануваат неразбрани од околните – Ќе погодите ли за кој хороскопски знак се работи?1. Тој се држи на дистанца и изгледа лишен од емоции


Секој знае дека претставниците на Водолија се затворени емоционално. Тие ретко кажуваат што чувствуваат, и затоа се обидуваат секогаш да изгледаат силни и кул. За нив изразот на емоции е слабост на карактерот и тие не се подготвени да ги споделат најскриените чувства со другите.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9