ТИЕ НИКОГАШ НЕ ПРОСТУВААТ: Двата хороскопски знаци чија одмазда е најсуроваИма луѓе кои само чекаат да им забиеш нож во грбот и веднаш се свртуваат против тебе жедни за одмазда. Ова се 2-та хороскопски знаци кои освен што не простуваат, се одмаздуваат на најсуров начин.

Јарец

Јарците се посебни карактери со кои тешко кој може да се сложи. Тие не сакаат кој и да е, а за да станете близок со нив, треба да одговарате на 9 од нивните 10 претстави за тоа каков треба да биде човекот до нив. Претставниците на овој знак се особено подмолни. Тие се одмаздуваат во секунда и добро знаат како – така што да Ве заболи најмногу. Тие често се одмаздуваат и на нивни блиски луѓе, ако видат дека ги повредиле со некоја постапка. Затоа внимавајте како се однесувате со нив.

Страни: 1 2