Тие не се сестри, ниту имаат крвна врска, а и нивните родители не се познаваат!Шенон е од Ирска, а Сара е од Шведска. Двете се најдоа на интернет. Тие откриваат дека нивните слики се многу слични и имаат одлични сличности меѓу себе.


Двете решаваат да се сретнат во градот Даблин. Излегува дека дури нивните родители не можат да ги рапознаат. Девојките не се близначки, дури немаат заеднички роднини, но велат дека се доста среќни и изненадени од фактот што се нашле една со друга.

Велат дека ова е неверојатен божиќен подарок и веруваат дека секој некаде во светот има свој двојник.


sestri