ТИЕ НЕ ПРОСТУВААТ: Два хороскопски знаци чија одмазда е најсуроваБик


Добри се, мили се, даваат многу од себе, но ако некој ги повреди, следува апокалипса. Не им се допаѓа неправедноста и не можат да трпат нешто да не е во ред или некој да ги обвинува за нешто што не сториле. Претставниците на овој знак се мирољубиви суштества по природа, но никој не треба да им ги тестира границите, зашто потоа горко ќе жали. Во нив се води внатрешна битка – да возврати или да молчи. Колку пати молчат, толку пожестоко возвраќаат потоа. Биковите си ја знаат цената и никогаш не дозволуваат некој да се однесува лошо или да си игра со нив. Нивната најсилна одмазда е тотално игнорирање на личноста која еднаш ги предала.

Страни: 1 2 3