Тие го заслужуваат тоа: 12 волшебни споменици на мајкиНема друг кој да се радува повеќе на нашите успеси, да плаче со нас кога нема да успееме и да не поддржува тогаш кога ја имаме најголемата потреба. Таа е цврсто зад нас … и тоа во текот на целиот наш живот! На неа ги споделуваме нашите најголеми радости, грижи и најдлабоки тајни. На неа и должиме живот!


Мајката е единствениот човек за кој вреди да издигнеме споменик и тоа само поради тоа што ја имаме!