The Chicks ја објави нивната трета песна со наслов “Insanity”The Chicks ја објави нивната трета песна со наслов “Insanity” од деби албумот “Travelers”.


За музиката и аранжманот се погрижи Александар Чекреџи- Чекре, а текстот е на групата The Chicks. Аудио продукцијата е на Александар Ристовски- Принц, а микс и мастеринг на Златко Симионски -Зеко, ДоРеМи продукција.

Бендот ќе настапи и на фестивал Андерфест Скопје на почетокот на октомври.