Тежок ден за скорпиите, успешен за лавовите и девиците: Што со другите знаци денеска од хороскопот?ОВЕН


Петок го карактеризираат Овенот со напорна работа на лични прашања. За многумина тие се однесуваат на дом или живеалиште. Веројатно очекувате пораки за вашиот уред, но денес или нема да ги примите или нема да бидете задоволни.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12