Тест: Колку деца ќе имаш и кога тие ќе се родатСпоред астролозите хороскопот за компатибилност може да го одреди не само партнерот со кој имаме најголеми шанси да изградиме хармонична и долготрајна врска, но и колку деца ќе имаме и каков ќе биде нивниот Хороскопски знак.


За да дознаете колку деца ќе имате со својата партнерка и кога ќе биде нивниот роденден, погледнете во табелата подолу.

Во хоризонталната колона откријте го својот знак, а во вертикалната оној на партнерот. Во зависност од тоа каде двете ѕвездени знаци се сечат го одредува одговорот на ова прашање.


horoskopdeca

* Полињата обоени во црно значат дека астролозите не можат да дадат никакви прогнози.