Таткото им подготви мисирка на двете ќерки: Ја пресекоа и нема да поверувате што пронајдоа внатреКако да ги изнанадите децата? Овој татко умешно ќе ви покаже како да скриете камера и направите финта на вашите деца. И секако не заборавајте, дека ефектите се погубни, и со тоа ќе останете сигурно без ручек. А на кого после ова ќе му се јаде мисирка?


За видеото на следната страна:

Страни: 1 2