Татко ја сними својата ќерка со камера како гледа телевизија. Тоа што го виде на каналот…4-годишната Инес Нотет и нејзиниот татко Лоик снимиле епизода на емисијата “Танцување со ѕвездите” со учество на Сиа со нејзиното парче “Chandelier”.


Таткото го снимил видео танцот со ќерката и го поставиле на YouTube, каде собрал 2 милиони прегледи.

Татко и ќерка се вртат, паѓаат, танцуваат низ собата. Погледнете: