Татко и ја замолил да не кажува никому дека работи како ѓубреџија: Еве што таа направила следниот денДевојката на сликата е директор на Централната банка на Иран. Пред да и започне првиот ден на новото работно место, нејзиниот татко и рекол: Не кажувај никому дека си порасната во сиромашно семејство и дека татко ти работи како ѓубреџија, сите твои колеги ќе ти се смеат.


Следниот ден, девојката ја објавила оваа фотографија на социјалните мрежи со следнава порака: Јас пораснав во сиромашно семејство и татко ми работи како ѓубреџија. Му благодарам за моето образование и финансиските напори за време на моите студии. Те сакам, тато ти си моја гордост!