Тајните за убавината на французинкитеСамо да потсетиме францускиот маникир – исклучително нежен, блескав и во исто време стилски.


Погледнете ли во малите елементи, ќе ја забележите ненаметливо квалитетната облека, лесната шминка, деликатната арома на парфем. Дефинитивно и ти ќе посакаш да бидеш како нив.

Малку мистериозни, насмеани, но со заиграни очи, зборуваат така, дека не многу луѓе ги разбираат, но сите им се воодушевуваат.


Најголемите имиња во модата и уметноста се од Франција.

Стомаците на жените од Франција се „истренирани“ на помалку храна, што се должи најчесто на нивната фигура. На трпезата уживаат и полека јадат. Така полесно се вари храната и полесно се заситуваат.


За Французинките, вежбањето е задоволство, па речиси секогаш по аперитивот излегуваат да прошетаат.

Е, такви се накратко французинките.