Тајните секс желби на 40-годишните жениПодолг чин


Не е тајна дека кај мажите времетраењето на ерекцијата се намалува со годините. 40-годишните жени ги ценат повеќе господата кои сепак успеваат да им испорачуваат задоволство максимално долго. Се разбира, дамите се подготвени на секакви варијанти и помош, па сексуалниот однос е максимално пријатно искуство и за двете страни, прилагодено однапред со нивниот партнер.

Орална љубов: О, да


Додека се млади, жените грешат во себе, во своите тела, во нивните сопствени вештини така што донираат и добиваат љубов. Со времето сепак жената добива се повеќе стабилна и лична самодоверба во однос на своето однесување во сексот. Така ако во 20-те години, имале грижи за вкус, арома и начин на кој изгледа нивната вагина во четириесетте години тие помалку се грижат за тоа, и полесно се впуштаат во оралните задоолства.

Страни: 1 2