Тајните кои жените ги премолчуваат пред своите партнериЖените се познати како многу поотворени и позборлести во споредба со мажите, но вистината е дека често и тие не се сосема искрени кон партнерот.


Еве некои тајни кои жените ги премолчуваат пред своите партнери:

1. Дамите сакаат мажите да ја преземат иницијативата


Повеќето жени сакаат некој друг да ги згрижува и мажите да ја преземат иницијативата … барем од време на време. За нив тоа би значело дека мажот е посветен на односот само колку што се и тие.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7