Таа успеа: Девојката што ја победи анорексијата и денес живее!Се сеќавате ли кога пред време ви раскажавме за историјата на 37-годишната Рејчел, која страда од анорексија и тежи само 18 килограми? Па, денес стана јасно дека младата жена речиси успеа да се справи со најголемата битка во својот живот, па дури и се здебелила неколку килограми.


Откако девојката наиде на луѓето со добри срца, а суровите средства за нејзиното лекување во висина од над 200 000 долари беа собрани, португалските лекари веќе беа категорични дека Рејчел ќе се излечи.

“Имам огромно семејство и тоа е во лицето на сите овие добри луѓе од целиот свет. Ви благодариме!”, изјави низ солзи среќната Рејчел.


Еве како изгледа Рејчел денес:

rejcel2 rejcel3