Таа напиша статус на facebook и не очекуваше дека мајка и ќе прочитаЌерката средношколка напишала статус на facebook:
– Некој на школо, а некој во чаршија на кафе.
Мајка и веднаш напишала коментар:
– Некој ќе јаде ручек, а некој дебел ќотек.