Таа има 59, но изгледа како супермодел! Еве ја тајната



Дамите на 20 едвај некогаш претпоставувале дека на 59 би можеле да изгледаат многу подобро отколку во младоста. Многу од нив веруваат дека единственото оружје за да ја задржат својата убавина за подолго, е да нанесуваат секојдневно десетици скапи креми или пак да се подложуваат на најразлични третмани и операции.


Но, најуспешниот модел Јасмина Роси е вистински доказ дека убавината може да се зачува лесно и без нив. Со работата на голем број на познати меѓународни брендови, родена во Франција Јасмин, стана вистинска инспирација и пример за тоа дека дури и во староста една дама може да постигне совршен изглед. Тајната нејзина лежи единствено во органската храна и користење на природните маслинови масла, како и на лесните вежби за одржување на телото.

“Нема никаква тајна!”
“Сè што некогаш сум правела е единствено да јадам органска храна, многу пред таа да стане модерна!”
“Го користам канола маслото за потхранување на кожата и косата и тоа е”
“Еднаш неделно ја мачкам мојата кожа со кафеав шеќер и екстра девственото маслиново масло”
“Секој ден јадам авокадо, органско месо или риба”
“Се разбира, нема како да не правам и вежби за тонизирање, но во никој случај не претерувајте со нив!”


Денес поранешниот модел е горда мајка на две деца и баба на двајца внуци. И да, изгледа зачудувачки!