Таа го сликаше како седи на една карпа. Но, ако и вие ги погледнете фотографиите ќе се шокирате!


Таа го сликаше како седи на една карпа.

Но, ако и вие ги погледнете фотографиите ќе се шокирате!

karpa1 karpa2