Таа е вистинска убавица: Ова е ќерката на Зоран Заев


Премиерот Зоран Заев заедно со сопругата Зорица Заева имаат две деца: ќерката Александра и синот Душко.

Погледнете како изгледа Александра. Сигурно ќе се согласите дека е вистинска убавица.

Страни: 1 2