Таа е слепа, но неверојатно убава и амбициозна18 -годишната Американка Конор Бос е слепа. Меѓутоа сепак таа не се откажува од своите соништа и не престанува да се појавува на модната писта.


Бос често може да се забележи на различни места за убавина меѓу десетици други девојки кои го немаат нејзиниот проблем.

Името на блондинката пред неколку години, се нареди меѓу 5 -те финалистки на престижниот конкурс ” Мис Флорида “.


Примамливата Конор од мала страда од ретка болест на Старгад, но тоа не ја запира да се бори и да ги извршуваат своите соништа. Досега таа учествувала во 17 големи конкурси и на 5 од нив ја заработила круната.