Таа беше покрај него кога тој беше водоводџија, а сега излезе во тесна хаљина и ги украде погледите од неговите обожаватели!По експресната борба, сите очи беа вперени во сопругата на Мек Грегор, Ди Девлин, која излезе на теренот и се приклучи на прославата.

Во тесен зелен фустан, Ди Девлин влезе да го гушка победникот и страсно го бакна.

Инаку, парот е заедно веќе 12 години, а нивниот старт не беше воопшто луксузен.

Имено, пред да успее во суровиот, честопати неправеден свет на спортот, Конор работеше со слабо платени работни места со години и едвај крпеше крај со крај.

Веќе на седумнаесетгодишна возраст, тој започна да работи и да и помага на својата мајка. Тој стануваше во 5 часот наутро, работеше 12 часа и не беше задоволен од својот живот затоа што работел на ладно, темно и влажно место како што го опиша.

– Беше тешко време. Не го сакав животот. Не сакав да бидам водоводџија “, рече тој.

Тој го помина поголемиот дел од времето напорно тренирајќи, верувајќи во својата цел, и цело време, и морално и финансиски, неговиот поддржувач на животот – убавата Ди Девлин – му даде поддршка.

Ди и Конор се запознале во 2008 година, кога овој Ирец имал само 19 години и глава полна со соништа да стане шампион. Ја забележал во ноќен клуб и се приближувал кон неа, а во една прилика вели: „Таа изгледаше како добра девојка, а јас сакам добри девојки“.

„Живеевме во Ирска, 30 милји од Даблин, во изнајмен стан, кој го плативме со надоместок за невработеност од 188 €. Немав работа затоа што цело време го поминував во теретана. Верував дека ќе бидам шампион. И покрај недостатокот на пари, Ди Девлин се бореше да ме подготви да јадам здрава и секогаш да ја одржувам мојата дневна рутина. Таа тотално се посвети на тоа“, вели Конор.