Свадбен танц на мајка и син, кој го освојува светотМладоженецот Блејк и неговата мајка Кети се во центарот на вниманието за традиционалниот танц на мајка и син. Двајцата започнуваат со бавен валцер, се нишаат на баладата ” Unforgettable “.


По околу една минута музиката запира. Блејк и Кети се погледнаа изненадено, но само по малку почнува ” I want you back ” на Jackson 5. На третата минута се вклучува и ” Can’t touch this ” и ” Party rock anthem “. Сите гости на свадбата се радуваа и аплаудираа гласно на парот. Погледнете зошто: