Summer Vibes во Рамстор МолПопусти, промоции, дегустации на освежителни пијалоци и коктели, многу музика, интерактивни работилници за деца со Кристијан Шопов и Војо Иванов  се само дел од богатата понуда за ова лето во Рамстор мол.


Разладете се во пријатна атмосфера и избегнете ги високите температури ова лето само во трговскиот центар Рамстор Мол. Посетителите ќе можат да се подготват за летната сезона со нови парчиња облека, обувки, накит,  козметика , производи за домаќинство по намалени цени во продавниците на трговскиот центар.