Страсен секс после 10 години брак – Дали е можно ?• Верувајте дека можеби имате подобар секс со годините. Познавам доста семејства во кои луѓето велат дека токму после многу години брачниот секс станува подобар! Значи, верувајте и тоа ќе се случи. Нашиот живот е базиран на нашата вера.

• Нежна и искрена комуникација. Една од работите што го убиваат сексот се незаинтересираните нешта и тајни. Ако нешто не е во ред, треба да се каже.

• Користете ја максимално ноќта и спијте прегрнати …

• Кажете ги вашите зборови еден на друг. Многу е важно какви разговори зборувате. Размислете да се свртите кон вашиот партнер. Убаво е да користите нежни љубовни зборови или некакви ваши специјални забавни и топли обраќања. Исто така е убаво да се зборува еден по еден.

• Бидете дарежливи. Често сакаме само да добиеме и во еден момент престануваме да даваме, одминувајќи предигра и флерт. Уживајте во она што навистина му се допаѓа на партнерот. Кога децата легнат, може да запалите по една свеќа, да си пуштите убава музика и 10 минути само да се погалите еден со друг. Само 10 минути!

Страни: 1 2