Стилот на Миранда КерРечиси и да нема некој кој не слушнал за еден од најубавите ангели на Vistoria’s Secret – прекрасната Миранда Кер.
Доколу сакате да дознаете каков  секојдневниот стил на оваа  убавица и како таа се облекува приватно, кога не ги носи нивните прекрасни модели, погледнете ги фотографиите..