Ставила неколку капки од овој сируп и ја вратила сета изгубена коса во рекордно време



Веруваме дека голем број луѓе имаат проблем со косата, односно со опаѓањето. Многу лица сакаат косата да расте и никогаш да не оќелават.


Не трошете пари на производи полни со хемикалии кои нема да ви помогнат. Овој рецепт наистина ќе ви користи.

Се што Ви е потребно ќе прочитате на втората страна:


– 50 милилитри масло од рицинус

– 20 милилитри кокосово масло


– 5 милилитри етерично масло од лаванда

– 10 милилитри етерично масло од рузмарин

Сите состојки измешајте ги и нанесувајте само по 2 капки дневно на темето, масирајќи. Ќе забележите позитивни резултати по неколку недели.