Средното дете е најпаметно: И покрај се тоа е најмоќно, еве зошто!Ако сте средно дете, тогаш многу веројатно е дека сте невидливи во сè и секогаш наследувате работи од вашиот постар брат или сестра.


Првиот велосипед ќе биде црвено пони возено од вашата постара сестра. За неколку минути штом ќе поиграте, ќе треба да го молите вашиот постар брат, кој веќе ги преминал сите нивоа.

Сепак, она што не ве убива, ве прави посилни, дури и ако тоа се патиките што ги наследивте од вашиот брат или сладоледот што моравте да и го дадете на вашата помлада сестра, само за таа да не плаче. Затоа што, ние, средовечни деца, знаеме што е борба! Фатени меѓу два пожари, ние уште од самиот почеток учевме како да бидеме отпорни на сè, а во најмалку 11 работи да се зајакнеме и да се подобриме и од помлади и од постари!


Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12