Средена фризура за сите пригоди (видео)Туторијалот објаснува чекор по чекор како да си ја направите фризурата, дури и ако не разбирате англиски. Се` што ви треба е лента за коса со ластик од позади и неколку шнолички за прицврстување. Должина на коса од средна до долга.


Во зависност од тоа каква лента ќе ставите (пообична или украсена), фризурата може да ви одговара за секој ден на работа или училиште или пак за вечерни излегувања.