Совршен начин за трајно ослободување од несаканите влакна без болка
Несаканите влакна се вистински кошмар за секоја жена, па затоа жените постојано се во потрага по брз, ефикасен и пред сѐ безболен начин за нивно отстранување. Во потрагата по совршениот начин за отстранување на несаканите влакна, жените низ светот ја открија IPL технологијата претставена преку револуционерниот производ  Philips Lumea кој е достапен и на нашиот пазар во продажните салони на „Нептун“.

Philips Lumea IPL е фотоепилатор за професионално отстранување на влакната во домашни услови. Преку својата напредната технологија Philips Lumea испорачува интензивни светлосни импулси кои нежно го успиваат влакното, спречувајќи го неговиот повторен раст од коренот. Тоа значи дека можете да уживате во чувството на континуирано мазна кожа без влакна, до шест месеци. Чувствувајте се убаво, самоуверено и подготвено, секој ден. Комплетната понуда на овој револуционерен производ ќе ја најдете на следниот линк.


Philips Lumea 9000 Series IPL со технологија SenseIQ автоматски го препознава тонот на вашата кожа и влакната, а врз основа на тоа препорачува идеален интензитет на третман, прилагоден токму за вас.

Фотоепилаторот е дизајниран да обезбеди прилагодено персонализирано решение за отстранување на влакната на сите делови од телото (нозете и рацете, пазувите, лицето и бикини зоната).


Ова значи дека можете да ги отстраните влакната од најчувствителните области без страв, иритација, оштетување на кожата и без болка. Совршено!