Совети како да триумфираш секој пат во сексоткомплимент


Ајде, де, дадете комплимент. Најдобрите комплименти се оние кои доаѓаат без да ги мислиш и тие се вреднуваат најдобро, освен ако не мислиш полни глупости, се разбира.

стариот број


Кажи му што сака да чуе. Овој број е стар како светот. И двајцата знаете што и зошто го правите, но секогаш поминува.

вежбање


Зошто не тренирате заедно? Ем ќе влезеш во форма, ем ќе бидете заедно, ем може да се почне љубовна игра. Тајната на ова е дека вежбите ќе го зголемат нивото на допамин во нејзиното тело.

сексот не е трка

Сексот не е натпревар, биди креативна, манифестирајте имагинација. За целта, наместо да се правите акробат, одделете време да го истражувате. Фокусирајте се на колковите и долниот дел на стомакот.

ако ти е кул, нека те чуе

Страни: 1 2