Совети и трикови: Како да го освоите уште на првиот состанок


Покрај физичкиот изглед, мажите во вас сакаат да препознаат личност што ќе знае да ги слуша, што знае да направи да се почувствуваат посебно и да покаже малку иницијатива.

Дека е едноставно да се освои маж, ни` открива Метју Хасеј автор на прирачникот „Уловете маж“. Тој дава необични совети и едноставни трикови на кои „паѓаат мажите“, а на кои ретко која жена би се сетила.

Еве што е најбитно да направите на првиот состанок, за тој да продолжи да мисли на вас:

Во еден момент од состанокот, ставете го мобилниот во чанта и повеќе не го вадете

Апстиненција од СМС пораки и постојано проверување дали некој ви се јавил, ќе ви донесе многу поени кај потенцијалниот партнер. Така ќе му покажете дека го слушате што ви зборува и дека единствено тој ви е интересен.

Страни: 1 2