Совет на една мајка кон мажената ќерка: „Никогаш не ги заборавај своите другарки”Во еден топол летен ден, млада жена која неодамна била омажена, отишла да ја види мајка си. Откако се виделе, мајка и седнала на фотелјата и пиејќи чај, почнала да и ја раскажува приказна за животот, бракот и одговорностите на луѓето во врска.

Мајката откако ја погледнала својата млада ќерка во очите и рекла:

Страни: 1 2 3