Сопруга ДЕВИЦА: Чувајте ја како капка вода на дланка, затоа што нема да најдете подобра сопруга!Таа е достојна жена и ретко се наоѓа. Тие се претежно повлечени лица кои не ги споделуваат своите тајни со другите, иако изгледаат многу социјални и забавни. Всушност, тие се. Тие ги сакаат луѓето и сакаат да се дружат со нив. Но, тие генерално се дистанцираат во овие односи за да не бидат повредени. Тие се многу интелигентни и мудри, така што како пријатели, тие се многу добри советници и дипломати.

Жените родени во Девица се многу нежни и чувствителни, но исто така и многу шармантни. Тие се многу имагинативни и никогаш не им недостасува инспирација. Нивно лошо е што, и покрај големите разочарувања што можат да им се појават, тие едноставно веруваат во сè што е добро кај луѓето и ризикуваат повторно да бидат разочарани. Никогаш не ги повредувајте затоа што можат да се повлечат засекогаш во нивниот оклоп на осаменост. Тие преживуваат апсолутно на свој специфичен начин на кој навистина можат да се пофалат, како и со нивната нежна енергија што ги издвојува како посебни. Не е тешко за Девицата во секој момент да сака, бидејќи тоа се луѓе кои знаат како и на кои начини да го прават тоа.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2