Со раката удирал околу бебето кое лежело – еве што ќе направи неговата мачка



Овој човек си играл со своето бебе така што полека удирал по лежалката со рака, но неговата мачка мислела дека тој го напаѓа бебето. Погледнете како реагирала мачката на следната страна:


Страни: 1 2