Со паста за заби си ги намачка ноктите! Кога ќе видите зошто, ќе го сторите истото (видео)Многу често кога користите ацетон за отстранување на лакот, ноктите добиваат одредена непријатна миризба. Исто така, оваа супстанција има негативно влијание на ноктите и кожата околу нив.


Тоа е паста за заби и еве како функционира: Изтискајте малку паста за заби и поставате ја на вашите нокти.
избришете ја добро површината на ноктот.

Можете да користите исто четка за заби, за да го триете посилно ноктот. Методот работи како магија. Пробајте!


За видеото на следната страна:

Страни: 1 2