Со оваа секс поза оргазмот ви е загарантиранЗошто секој пат да се одлучувате за добро познатите и веќе досадни секс пози, кога сексот можете да си го зачините со нешто ново. Ако немате идеи за секс пози, ова е вистински избор за вас.

Оваа поза иако е тешка, со оглед на тоа што треба да ги употребите вашите раце, совршена е за длабока пенетрација и квалитетен секс.


Упатство:

Легнете на креветот на стомак, а потоа доближете се до работ на кревет на тој начин што горниот дел од телото – главата и стомакот, ќе ви висат над подот, а вие ќе се држите со рацете на под.


Вашиот партнер треба да биде над вас со нозете измеѓу вашите и ако сака може да се задржува за вашите колкови.

Зошто оваа поза е одлична?

Со оглед на тоа што неговите нозе се меѓу вашите, можете да очекувате силни и брзи потези кои ќе ви донесат поголемо задоволство.
Покрај тоа, крвта полека ќе ви се слева во главата со што ќе добиете посебно еротично чувство кое ќе ве доведе до оргазам.

Дополнителен совет:

Замотајте ги вашите нозе со неговите, за подобро да се „заклучите“ на место, а потоа обидете се да фатите кружен ритам за поголемо задоволство.

Затворете ги очите и уживајте.

Извор: velesspres