Со оваа диета за еден ден може да намалиш меѓу 0,5 до 2 килограмиМилиони луѓе ширум светот го започнуваат денот со чаша топол чај. Некои го пијат со шеќер, некои без, некои пијат само зелен чај, а некои црн и др.


Дали сте слушнале за диета со чај?

Исхрана со зелен чај и млеко. Диетата со млеко и зелен чај е најпопуларнa меѓу оние кои сакаат да ослабат, а потоа да ја одржуваат својата линија. Ова не е само вкусен напиток кој не создава чувство на глад, но претставува и одличен начин за чистење и детоксикација на целиот организам.


За еден ден можете да изгубите меѓу 0,5 до 2 килограми. Оваа диета се препорачува да се почитува еден ден и тоа само два пати месечно. Ако имате хронично заболување, консултирајте се со вашиот лекар, за дали е дозволено да се следи оваа диета.

Рецептот на следната страна:


Страни: 1 2