Снеже Велков покажа како треба да изгледа задник на 35 годишна жена„Позади секоја 35 годишна жена стои…огледало, за да ја потсети дека годините наназад се само добра инвестиција за понатаму! Срекен ми роденден!:)“, објави Снеже Велков на нејзиниот facebook профил.


 


snezevelkov1

snezevelkov